Hoi!

Wij zijn Robin, een gekke honden moeder en Bowie, George en Winston, de CEO's van Pet-à-Porter.

Hoe het allemaal begon

Welkom bij Pet-à-Porter, waar onze reis begon met een simpele wens: de beste producten vinden voor onze geliefde hondengenoten. Geconfronteerd met een gebrek aan opties die aan onze normen voldeden, begonnen we aan een missie om een ​​paradijs te creëren voor ouders van huisdieren die, net als wij, waarde hechten aan kwaliteit, esthetiek en het welzijn van hun harige familieleden.

Gedreven door een passie voor zowel mode als honden, is Pet-à-Porter meer dan alleen een webshop: het is een werk van liefde. Elk item in onze samengestelde collectie is met zorg uitgekozen en getest door ons veeleisende team van kwaliteitsprofessionals: Bowie, George en Winston. Van stijlvolle accessoires tot voedende lekkernijen, wij geven prioriteit aan producten die niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook natuurlijk en afgestemd op de unieke behoeften van uw hond.

Als ouders van huisdieren begrijpen wij hoe belangrijk het is om prioriteit te geven aan de gezondheid en het geluk van uw hond. Daarom streven wij ernaar een reeks producten aan te bieden die afkomstig zijn van merken die onze toewijding aan uitmuntendheid delen.

Ga met ons mee op onze reis terwijl we mode en functionaliteit blijven combineren, allemaal met een oprechte toewijding aan het welzijn van onze harige vrienden. Veel winkelplezier!

Met liefde,
Robin, Bowie, George, Winston - het Pet-à-Porter-team

Bezoek onze boetiek!

Vanaf een bescheiden begin online zijn we geïnspireerd door de overweldigende steun en nieuwsgierigheid van onze klanten, wat ons ertoe heeft aangezet onze visie tot leven te brengen in een fysieke ruimte, in de levendige stad Antwerpen, België.

In onze boetiek streven we ernaar een samengestelde selectie producten aan te bieden die onze passie voor kwaliteit, creativiteit en esthetiek weerspiegelen. Ga met ons mee op dit avontuur terwijl we blijven evolueren en groeien, gedreven door onze toewijding om uitzonderlijke ervaringen te bieden voor elk huisdier en elk huisdier.

Schrijnwerkersstraat 19
2000 Antwerpen, België

Ma - vr, 11.00 - 18.00 uur
Zaterdag, 10.00 - 18.00 uur
Zondag (eerste van de maand), 11.00 - 17.00 uur